antropoloji.blogspot.com




antropoloji.blogspot.com üniversite ögrencilerince kurulmus, tamamen bilgi paylasımına yönelik ve hiç bir ticari çıkar saglamaya yönelik olmayan bir blogdur

antropoloji.blogspot.com was founded by university students, and for sharing information completely without any commercial interest to provide a platform




11 Temmuz 2015 Cumartesi

HEP BİRLİKTE SESİMİZİ MECLİSE DUYURMAK İÇİN TWİEETER KAMPANYASI

Sevgili Arkadaşlar,
Antropoloji Kadro  Birliği adı  altında oluşturduğumuz sayfada amacımız hepimizin birleşip adım adım bizi ilgilendiren tüm resmi kurumlara sesimizi duyurmaktı.


Bunun için ilk çalışmamız olan tweet atma etkinliğiyle başlayacağız. Mecliste olan Antropoloji kökenli 2 milletvekilimizin olduğunu biliyoruz.
Bir taraftan resmi çalışmaları yürüten Vahdet Özkoçak hocamız diğer taraftan da bu diyalog sürecini destekleyip güçlendirecek olan tweet kampanyamıza hiçbir arkadaşım duyarsız kalmasın. İşimizi ne kadar ciddiye alıp çabalarsak karşı taraf da bizi o kadar ciddiye alır.


Lütfen herkes bu hafta Salı ve Çarşamba günü gerçekleştirilecek olan görüşmeye destek olmak ve hocamızı da mahcup etmemek adına kasım ayında antropoloji mezunlarına da kadro verilmesi ve verilen bu kadroların 2-5 gibi az sayılarla sınırlı kalmaması için taleplerini tweetlerle dile getirsinler.


Aşağıda twit adreslerimiz yer almaktadır. Ayrıca atacağımız tweetin içeriğini de paylaşıp hepimiz aynı metni gönderelim bu da örgütlü olduğumuzu gösterecektir. 









e-mail
      Sayın milletvekilimiz, meslektaşınız olarak; bir antropoloji mezunu olan bizler için açılmış olan kadroların sayısı çok yetersizdir. Antropoloji mezunları için daha fazla kadro ayrılmasını ve kasım ayında yapılacak olan merkezi atamalarda bizlere kadro verilmesini talep ediyoruz. Meclisteki sesimiz olarak geleceğimiz, umut ve hayallerimizi size emanet edip bu istemin iyi sonuçlanması için desteğinizi bekliyoruz.


Tweet
Sayın milletvekilimiz, Antropoloji mezunları için daha fazla kadro ayrılmasını istiyoruz


         
Adresler:


https://twitter.com/yurdusevZ

https://twitter.com/zeynabelle?lang=tr

1 yorum:

I♥antropoloji dedi ki...

Kampanyanıza katılımın yüksek olması başarınızın artmasını sağlayacaktır. Lütfen tüm antropolog arkadaşlarımız kampanyaya destek versinler